DOSTAVA

Potrudili se bomo, da bo blago dostavljeno do vas v navedenih rokih (1-4 delovnih dni po prejetem plačilu). V primeru kakršnih koli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom nas kontaktirajte na naš elektronski naslov: info@kupujem-kvalitetno.com.

 • Pri plačilu po povzetju, pošiljke dostavlja GLS. Strošek dostave znaša 4 EUR.
 • V primeru plačila preko PayPal-a ali kreditne kartice znaša poštnina 2 EUR.
 • Pri plačilu preko predračuna znaša poštnina 2 EUR.
 • V primeru nakupa nad 50 EUR so stroški dostave brezplačni.

Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.

SPLOŠNA VPRAŠANJA

Naročanje poteka prek interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Naročite lahko vse izdelke, ki so na voljo v naši spletni trgovini tako, da jih dodate v nakupovalno košarico. Po zaključku naročanja v nakupovalni košarici izberite zaključni korak, plačilo.

V primeru, da izdelka, ki ste ga naročili, trenutno ni na zalogi, se bomo z vami, preko kontaktnih podatkov, dogovorili o dobavnem roku.

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral.

Seznam želja je seznam, kakor si lahko shranite željene izdelke, brez da bi opravili nakup. Do njih lahko vedno dostopate in nakup opravite kasneje.

Potrošnik mora o nameravanem vračilu ali spremembi naročila najkasneje v 14-ih dneh od prejetja izdelka pisno obvestiti ponudnika na elektronski naslov info@kupujem-kvalitetno.com, kjer mora navesti tudi številko naročila, ki je omenjena v predračunu, ki ga kupec prejme po elektronski pošti. Ponudnik v obljubljenem roku blago diskretno zapakira in odpošlje.

PLAČILA

 • Plačilo po predračunu (na TRR)
  V primeru plačila na TRR, boste ob nakupu prejeli obvestilo s povzetkom naročila in podatki za plačilo na vaš E-naslov, ki ga boste vnesli pri naročilu. Pri plačilu uporabite UPN obrazec in poravnajte predračun preko spletne banke, na banki ali na pošti. Pošiljka bo odposlana po prejetem plačilu. Dokler ne dobite elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine.
 • Plačilo po povzetju
  Kupnino za naročene izdelke boste plačali uslužbencu GLS dostavne službe ob dostavi pošiljke.
 • Plačilo preko PayPal-a
  Kupnino za naročene izdelke lahko plačate tudi preko storitve PayPal – plačate lahko s sredstvi, ki jih imate razpoložljive na svojem PayPal računu, ali pa s kreditno kartico.