O nas

Veseli me, da te zanima kdo smo, kaj delamo in želiš dobiti več informacij tudi o ostalih naših (mojih) projektih, ki sem jih razvil do sedaj in katere aktivno izboljšujemo.

Vse skupaj se je začelo 2013. leta in od takrat distribuiramo fizične izdelke za različna podjetja in blagovne znamke, skozi naše spletne trgovine, fizično trgovino v Piranu (Unikatna Slovenija) in telefonsko prodajo.

V nadaljevanju ti bom povedal nekaj besed o vsakemu izmed teh projektov, ki sestavljajo veliko in pisano celoto.

Odprta delovna mesta: Klikni tukaj >>

01. Jerihonska roža

To je bil prvi projekt, kateri predstavlja Jerihonsko rožo – idealno darilo, ki simbolizira ljubezen, srečo, uspešno prihodnost, večnost…

To je rastlina, ki lahko brez vode preživi tudi do 50 let in bi morala biti v vsakem domu (gospodinjstvu) in delovnem mestu.

Verjame se, da je Jerihonska roža zaradi vseh svojih koristi, lastnosti in prepričanj, ki krožijo o tej resnično edinstveni rastlini, nekaj, kar bi morala imeti vsaka družina.

Če želiš izvedeti več o Jerihonski roži in sobnih rastlinah, klikni na spodnji link:

www.jerihonska-roza.si

02. Unikatna Slovenija

Ljubezen do modnih dodatkov, lesenih izdelkov in parfumov je kriva za nastanek fizične trgovine (v Piranu) in spletne trgovine Unikatna Slovenija.

Obsedeni smo z različnimi modnimi dodatki (sončna očala, torbice…), naravnimi lesenimi izdelki (uhani, verižice, ure, očala, metuljčki, beležke) in navdušeni s številnimi točenimi parfumi priznanih blagovnih znamk.

Verjamem, da tudi ti želiš poskrbeti za tvoj zunanji videz, svež vonj in dobro počutje – kdo pa si tega ne želi.

Če želiš preveriti široko ponudbo v spletni trgovini Unikatna Slovenija, klikni na spodnji link:

www.unikatna-slovenija.si

04. Poslovna Akademija

Gre za mojo osebno blagovno znamko, skozi katero želim navdihniti, motivirati in izobraževati, na področju: osebnostne rasti, podjetništva, spletne prodaje in digitalnega marketinga, ki je zaslužen za vse to kar je razvito do zdaj.

Tukaj dobiš številne uporabne in zanimive vsebine iz vseh teh področjih.

Prestavim ti mojo knjigo ˝KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE˝, ki ti pomaga postaviti cilje in uresničiti sanje hitreje, kot si jih lahko sanjal ali sanjala, skozi akcijski delovni načrt in praktične primere.

Če te zanima Poslovna Akademija in vsa omenjena področja (vsebine), klikni na spodnji link:

www.poslovna-akademija.com

05. Kupujem Kvalitetno

Zadnji in nikakor nič manj pomemben projekt je spletna trgovina Kupujem Kvalitetno (v kateri se trenutno nahajaš).

Tukaj dobiš izdelke iz naslednjih kategorij: dom (gospodinjstvo), pisarna, šolske potrebščine, prosti čas, zdravje, otroci, kozmetika, darila… To so izdelki znanih blagovnih znamk in naših poslovnih partnerjev.

Poskrbimo za tvoje potrebe in želje, kot tudi tvoje celotne družine, da lažje urediš domačo pisarno in nimaš skrbi glede šolskih potrebščin…

Primarni cilj in misija podjetja Kupujem Kvalitetno d.o.o. je, da strankam (tebi) ponudimo vrhunske in drugačne izdelke ter storitve, ki majo dodano vrednost.

Damir Junuzović in ekipa podjetja Kupujem Kvalitetno d.o.o.
(lastnik in direktor)

Portorož, 02.08.2019