O nas

Veseli me, da te zanima kdo smo, kaj delamo in želiš dobiti več informacij tudi o ostalih naših (mojih) projektih, ki sem jih razvil do sedaj in katere aktivno izboljšujemo.

Vse skupaj se je začelo 2013. leta in od takrat distribuiramo fizične izdelke za različna podjetja in blagovne znamke, skozi naše spletne trgovine, fizično trgovino v Piranu (Unikatna Slovenija) in telefonsko prodajo.

V nadaljevanju ti bom povedal nekaj besed o vsakemu izmed teh projektov, ki sestavljajo veliko in pisano celoto.

01. Jerihonska roža

To je bil prvi projekt, kateri predstavlja Jerihonsko rožo – idealno darilo, ki simbolizira ljubezen, srečo, uspešno prihodnost, večnost…

To je rastlina, ki lahko brez vode preživi tudi do 50 let in bi morala biti v vsakem domu (gospodinjstvu) in delovnem mestu.

Verjame se, da je Jerihonska roža zaradi vseh svojih koristi, lastnosti in prepričanj, ki krožijo o tej resnično edinstveni rastlini, nekaj, kar bi morala imeti vsaka družina.

Če želiš izvedeti več o Jerihonski roži in sobnih rastlinah, klikni na spodnji link:

www.jerihonska-roza.si

02. Giomais

V enakem obdobju smo v slovenske domove, vrtce in šole pripeljali didaktično igračo Giomais, ki je 100% naravna in ponovno uporabna.

Je didaktična igrača za otroke (3+ let), ki ponuja neskončne možnosti za vzpodbujanje otroške domišljije in ustvarjalnosti ter razvijanja motoričnih sposobnosti skozi igro.

Giomais je kakovostna in varna igrača 100%  izdelana v Italiji in ima vse najstrožje certifikate o kakovosti in varnosti izdelka.

 

03. Unikatna Slovenija

Ljubezen do modnih dodatkov, lesenih izdelkov in parfumov je kriva za nastanek fizične trgovine (v Piranu) in spletne trgovine Unikatna Slovenija.

Obsedeni smo z različnimi modnimi dodatki (sončna očala, torbice…), naravnimi lesenimi izdelki (uhani, verižice, ure, očala, metuljčki, beležke) in navdušeni s številnimi točenimi parfumi priznanih blagovnih znamk.

Verjamem, da tudi ti želiš poskrbeti za tvoj zunanji videz, svež vonj in dobro počutje – kdo pa si tega ne želi.

Če želiš preveriti široko ponudbo v spletni trgovini Unikatna Slovenija, klikni na spodnji link:

www.unikatna-slovenija.si

04. Api Cosmetics

Nega obraza je zelo pomembna, zato je nastal Api Cosmetics, ki predstavlja vrhunsko dnevno in nočno ApiLift kremo, ki je 100% pridelana v Italiji.

ApiLift day in night sta naravna liftinga obraza s čebeljim strupom, ki upočasnjuje in preprečuje znake staranja, tvoji koži povrne naravni lesk in sijaj…

Gre za inovativno formulo s kombiniranim delovanjem retinyla, vitamina E in čebeljega strupa, ki deluje pomlajevalno (ja, končno lahko zavrtiš čas nazaj).

 

05. Glukomanan

Nato je prišel na vrsto Glukomanan, ki je edino sredstvo za hujšanje, katerega je odobrila EFSA, saj je edini, ki je svojo učinkovitost, kot tudi varnost uporabe, dokazal tudi v kliničnih študijah.

Na enostaven način zmanjšuje občutek lakote in apetit ter daje občutek sitosti.

Glukomanan pomaga pri hujšanju in zmanjševanju telesne teže, zmanjševanju krvnega sladkorja, uravnavanju holesterola in zdravju črevesja, zato smo zraven dodali vrhunska prehranska dopolnila, ki imajo 90 dnevno garancijo.

 

06. Poslovna Akademija

Gre za mojo osebno blagovno znamko, skozi katero želim navdihniti, motivirati in izobraževati, na področju: osebnostne rasti, podjetništva, spletne prodaje in digitalnega marketinga, ki je zaslužen za vse to kar je razvito do zdaj.

Tukaj dobiš številne uporabne in zanimive vsebine iz vseh teh področjih.

Prestavim ti mojo knjigo ˝KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE˝, ki ti pomaga postaviti cilje in uresničiti sanje hitreje, kot si jih lahko sanjal ali sanjala, skozi akcijski delovni načrt in praktične primere.

Če te zanima Poslovna Akademija in vsa omenjena področja (vsebine), klikni na spodnji link:

www.poslovna-akademija.com

07. Kupujem Kvalitetno

Zadnji in nikakor nič manj pomemben projekt je spletna trgovina Kupujem Kvalitetno (v kateri se trenutno nahajaš).

Tukaj dobiš izdelke iz naslednjih kategorij: dom (gospodinjstvo), pisarna, šolske potrebščine, prosti čas, zdravje, otroci, kozmetika, darila… To so izdelki znanih blagovnih znamk in naših poslovnih partnerjev.

Poskrbimo za tvoje potrebe in želje, kot tudi tvoje celotne družine, da lažje urediš domačo pisarno in nimaš skrbi glede šolskih potrebščin…

Primarni cilj in misija podjetja Kupujem Kvalitetno d.o.o. je, da strankam (tebi) ponudimo vrhunske in drugačne izdelke ter storitve, ki majo dodano vrednost.

Damir Junuzović in ekipa podjetja Kupujem Kvalitetno d.o.o.
(lastnik in direktor)

Portorož, 02.08.2019